FAQ

Ofte stillede spørgsmål:

Hvis du modtager tidsskriftet KvaN og flytter, så skal du selv indberette det til os på mailen info@kvan.dk, da vi ikke har mulighed for at hente oplysningerne.

Skriv en mail til info@kvan.dk med dit navn og adresse. I så fald sørger vi for at afmelde dig.

 Leveringstiden er mellem 2-5 arbejdsdage.

Det er muligt at få et undervisningseksemplar. Man skal skrive til info@kvan.dk, hvis man ønsker et bestemt eksemplar.

Du kan benytte MobilePay samt disse betalingskort ved din bestilling:

  • Dankort og Visa/Dankort
  • Visa og Visa Electron
  • Mastercard og Mastercard Debit

Udover betaling med kort tilbyder vi disse betalingsmuligheder:

  • MobilePay
  • EAN-nummer (for offentlige myndigheder og institutioner)
  • Girokort (ved denne betalingsform skal du sende en mail med din bestilling samt oplysninger)

Ja, du kan under menuen “offentlig Institution” lave en ordre, som opkræves via digital faktura. Du skal blot udfylde alle felter.

Det er muligt at blive abonnent og betale et abonnement via EAN-nummer. Du skal blot skrive en mail til os på info@kvan.dk. Det er dog vigtigt at understrege, at det er abonnentens eget ansvar at indberette eventuelle ændringer af EAN-nummer. 

Ja, du kan få 10 % rabat, hvis du bestiller mindst fem eksemplarer af bøger og tidsskrifter.

Foreningen KvaN er i forvejen en non-profit forening og yder ikke mere rabat end de 10 %, som fås hvis man bestiller mindst fem eksemplarer af bøger og tidsskrifter.

Ja. Er du bosiddende i Aarhus kan du, efter aftale med kontoret, spare fragten på en bestilling ved selv at afhente den. Vi tager imod MobilePay og kontanter. Det skal understreges, at dette kun sker efter aftale med kontoret, og at vi ikke altid kan levere lige så hurtigt som posten. Kontoret har ingen faste åbningstider.

KvaN består kun af få medarbejdere. Dette passer til forlagets størrelse og er med til at holde prisen på varerne nede. Medarbejderne er selv lærerstuderende og har ikke nogen fast kontortid. Send os hellere en mail på info@kvan.dk. så vil vi besvare dig i løbet af et par dage.