Tidsskrifter    Bogudgivelser    Abonnement    Tilbud    Om Kvan  
Min konto   Indkøbskurv   
  Om KvaN  
 
Kontakt kontoret
Om KvaN
FAQ
Redaktionen
eReolen
Vedtægter
Ã…rsrapporter
Cookies
Betingelser

 
     
 

FAQ


Q: Jeg har ikke modtaget mit tidsskrift?
A: Hvis du modtager tidsskriftet KvaN og flytter - hvilket jo sker for mange studerende - så skal du selv indberette det til os på mailen info@kvan.dk, da vi ikke har mulighed for at hente oplysningerne ned. Det er vigtigt, at du husker dette. Det sparer både dig og KvaN's kontor for besvær.
   
Q: Jeg ønsker ikke længere at være abonnent. Hvordan afmelder jeg mig?
A: Skriv en mail til info@kvan.dk med dit navn og adresse. I så fald sørger vi for at afmelde dig.
  
Q: Hvor lang leveringstid er der?
A: Leveringstiden er mellem to og fem arbejdsdage. Udsvingene skyldes blandt andet, at KvaN ikke er bemandet alle ugens fem arbejdsdage.

Q: Er der mulighed for at få et undervisereksemplar? 
A: Ønsker man som underviser et bestemt eksemplar, er man velkommen til at skrive på mail.
 

Q: Jeg har ikke Dankort. Kan jeg købe fra KvaN på andre måder?
A: I vores webshop betaler man med Dankort. Hvis du ikke har adgang til et Dankort, kan du betale med et girokort, som vedlægges forsendelsen. Du sender  blot en mail med din bestilling til kontoret, så vil din ordre blive ekspederet hurtigst muligt. Der kan dog gå lidt længere tid ved denne bestillingsform. Det koster ikke ekstra, men portoen beregnes ud fra din aktuelle bestilling (normalt vil den være 40 eller 60 DKK).
  
Q: Kan man betale med digital faktura (EAN)?
A: Du kan under menuen “Offentlig Institution” lave en ordre, som opkræves via digital faktura. Du skal blot udfylde alle felter.

Q: Er det muligt at have abonnement med digital faktura?
A: Det er muligt at blive abonnent og betale et abonnement via EAN-nummer. Du skal blot skrive en mail til os på info@kvan.dk. Det er dog vigtigt at understrege, at det er abonnentens eget ansvar at indberette eventuelle ændringer af EAN-nummer. 

   
Q: Kan man få rabat når man handler hos KvaN?
A: Ja, du kan få 10 % rabat, hvis du bestiller mindst fem eksemplarer af bøger og tidsskrifter.
   
Q: Er der mulighed for at få et godt tilbud, hvis man bestiller et stort parti?
A: Foreningen KvaN er i forvejen en non-profit forening og yder ikke mere rabat end de 10 % man får hvis man bestiller mindst fem eksemplarer af bøger og tidsskrifter.
  
Q: Er det muligt at afhente en vare og spare fragten?
A: Ja, det kan man. Er du studerende på Campus C i Aarhus kan du, efter aftale med kontoret, spare fragten på en bestilling ved selv at afhente den. Vi tager imod MobilePay og kontanter. Det skal understreges, at dette kun sker efter aftale med kontoret, og at vi ikke altid kan levere lige så hurtigt som posten. Kontoret har ingen faste åbningstider.

Q: Hvorfor tager KvaN’s kontor ikke telefonen?
A: Vi har på KvaN kun to medarbejdere. Dette passer til forlagets størrelse og er med til at holde prisen på dine varer nede. Medarbejderne er selv lærerstuderende og har ikke nogen fast kontortid. Send os hellere en mail på info@kvan.dk. så vil vi besvare dig indenfor et par dage.


Udskriv denne side