Tidsskrifter    Bogudgivelser    Abonnement    Tilbud    Om Kvan  
Min konto
  Indkøbskurv   
  Information  
 
Kontakt kontoret
Om KvaN
FAQ
Redaktionen
eReolen
Vedtægter
Ã…rsrapporter
Cookies
Betingelser

 
     
 

Redaktionen


Vibeke Boelt
 
Cand. mag. i dansk og idræt. Teateruddannet på Nordisk Teaterskole. Tidligere uddannelsesleder i Efter- videreuddannelsesdivisionen i VIA University College.  Medredaktør af KvaN.
Martin Jørgensen
 
Cand. mag. i dansk og kristendomskundskab. Lærebogsforfatter. Tidligere lektor ved læreruddannelsen i Århus og  underviser på Efter- og videreuddannelsen under VIA University College. Medredaktør af KvaN.
Inger Maibom
 

Uddannet folkeskolelærer. Cand.pæd. i dansk. Master i læse– og skrivedidaktik. Ansat som lektor i dansk på Læreruddannelsen i Silkeborg siden 1999. Medredaktør af KvaN.
Torben Rasmussen
 
Uddannet folkeskolelærer 1989, cand. pæd. i pædagogik, seminarielektor i didaktik. Har siden 1996 været ansat ved Læreruddannelsen i Århus. Medredaktør af KvaN.

Anne Søndberg
 
Cand. mag. i religionsvidenskab, psykologi og russisk. Master i specialpædagogik. Ansat på læreruddannelsen i Silkeborg siden 1999. Medredaktør af KvaN.
 Louise Lottrup 
 
Uddannet folkeskolelærer. Cand. soc i uddannelsesvidenskab. Ansat som adjunkt ved Læreruddannelsen i Aarhus siden 2019. Medredaktør af KvaN.


 

Udskriv denne side